Formål
At du som køkkenmedarbejder opnår pædagogiske kompetencer til at fremme at elever som har køkkentjans, opnår evner, lyst og mod til at tage vare på mad, måltider, sig selv og hinanden. Evner der kan hjælpe dem til at være kritiske og handlekraftige omkring mad, måltider og fællesskaber -både nu og i fremtiden.
 
Indhold
Du får pædagogiske værktøjer til at skabe et positivt og inkluderende læringsmiljø i efterskolekøkkenet, som styrker elevernes trivsel og udvikling. Gennem indsigt i unges behov og måder at lære på, praktiske øvelser og dialoger, lærer du at udvikle og gennemføre engagerende madlavningsaktiviteter. Du lærer også at tilpasse køkkenaktiviteterne til elever med særlige behov.
 
Målgruppe
Køkkenmedarbejdere i efterskolekøkkener.
 
 

 

Praktiske informationer
  • 22. oktober 2025 - 23. oktober 2025
  • 5.150kr.
  • Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500, Middelfart
  • Tilmeldingsfrist: 12. september 2025