
Formål
Som køkkenmedarbejder i et efterskolekøkken får du indblik i, hvordan streetfoodretter kan være en måde at servere grøn mad som er både smagfuld, sund og bæredygtig. Kurset giver dig færdigheder i at inddrage elever i at lave og servere grøn streetfood, så det fremmer madglæde og forståelsen for sundhed og bæredygtighed.
Som køkkenmedarbejder i et efterskolekøkken får du indblik i, hvordan streetfoodretter kan være en måde at servere grøn mad som er både smagfuld, sund og bæredygtig. Kurset giver dig færdigheder i at inddrage elever i at lave og servere grøn streetfood, så det fremmer madglæde og forståelsen for sundhed og bæredygtighed.
Indhold
Vi går i køkkenet med kokken Bo Frederiksen, hvor du får lært en række autentiske teknikker , der gør dig i stand til at lave og lære efterskoleelever at lave smagfulde streetfoodretter. Omkring et veldækket bord spiser vi sammen den lækre og farverige mad, hvor der er rig mulighed for gode snakke. Cand. pæd. Bente Nissen Lundsgaard sørger for, at du får inspiration og pædagogiske redskaber til, hvordan du med baggrund i grønne streetfoodretter kan engagere efterskoleeleverne i køkkenarbejdet.
Vi går i køkkenet med kokken Bo Frederiksen, hvor du får lært en række autentiske teknikker , der gør dig i stand til at lave og lære efterskoleelever at lave smagfulde streetfoodretter. Omkring et veldækket bord spiser vi sammen den lækre og farverige mad, hvor der er rig mulighed for gode snakke. Cand. pæd. Bente Nissen Lundsgaard sørger for, at du får inspiration og pædagogiske redskaber til, hvordan du med baggrund i grønne streetfoodretter kan engagere efterskoleeleverne i køkkenarbejdet.
Målgruppe
Køkkenmedarbejdere i efterskolekøkkener.
Køkkenmedarbejdere i efterskolekøkkener.